Home > Fax > PC-FAX > PC-FAX voor Windows > Ontvang faxen op uw computer (Windows) > Faxen ontvangen met PC-FAX Ontvangen (Windows) > PC-FAX Ontvangen van Brother op uw computer activeren (Windows)

PC-FAX Ontvangen van Brother op uw computer activeren (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Als PC-FAX Ontvangen op uw apparaat is uitgeschakeld, moet u deze functie eerst inschakelen voordat PC-FAX Ontvangen uitvoert.

Voor informatie over het inschakelen van deze functie: imageimage Verwante informatie: PC-FAX Ontvangen configureren met Beheer via een webbrowser

image
Wij raden u aan om het selectievakje Start het PC-FAX Receive op de computer startup in te schakelen zodat de software automatisch wordt gestart en faxen automatisch worden overgebracht zodra u uw computer inschakelt.
  1. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.
  3. Bevestig het bericht en klik op Ja.
    Het venster PC-FAX Receive (PC-Fax Ontvangen) verschijnt. Het pictogram image (PC-Fax Receive (Gereed)) wordt weergegeven op de taakbalk van de computer.