Het verzendrapport voor verzending inschakelen

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[E-mail/IFAX]>[E-mail TX instellen]>[Melding].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Selecteer [Aan] of [Uit] om de functie Melding verzenden in of uit te schakelen.
    Wanneer Melding verzenden is ingeschakeld, bevat de fax een extra veld, Message Disposition Notification (MDN), dat informatie over de levering van het bericht bevat. Standaard staat Melding verzenden op Uit.
    image
    Het apparaat van de ontvanger van de fax moet het MDN-veld ondersteunen om een bevestiging te kunnen verzenden.
  3. Druk op image.