Het verzendrapport voor ontvangst inschakelen

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[E-mail/IFAX]>[E-mail RX instellen]>[Melding].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op een van de drie opties:
    Optie
    Beschrijving

Melding ontvangen Aan

Wanneer Ontvangstmelding op Aan is ingesteld, wordt een sjabloon teruggezonden naar de afzender om de correcte ontvangst en verwerking van het bericht te bevestigen.

Deze sjablonen hangen af van de aanvraag die de afzender heeft gedaan.

Voorbeeld:

Successvol : Ontvangen Van <Mail Address>

Melding ontvangen MDN

Als Ontvangstmelding is ingesteld op MDN, wordt een verzendrapport naar het verzendende station verzonden als dit station een verzoek om bevestiging naar het veld MDN (Message Disposition Notification) heeft verzonden.

Melding ontvangen Uit

Wanneer Ontvangstmelding is ingesteld op Uit, worden er geen berichten verzonden aan de afzender, ook niet als daar om wordt gevraagd.

image
    • Om het verzendbevestigingsbericht te verzenden, moet de verzender de volgende instellingen configureren:

• Stel [Melding] in het menu [E-mail TX instellen] in op [Aan].

• Stel [Koptekst] in het menu [E-mail RX instellen] in op [Alles] of [Onderw.+Van+Aan].

• Om het verzendbevestigingsbericht te ontvangen, moet de ontvanger de volgende instellingen configureren:

• Stel [Melding] in het menu [E-mail RX instellen] in op [Aan].

3. Druk op image.