Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Een LDAP-zoekopdracht configureren en uitvoeren

Een LDAP-zoekopdracht configureren en uitvoeren

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910: standaard

De LDAP-functie stelt u in staat om op uw server naar bepaalde informatie te zoeken, zoals faxnummers en e-mailadressen. Wanneer u de faxfunctie, de internetfaxfunctie of de functie Scannen naar e-mailserver gebruikt, kunt u met behulp van de LDAP-zoekfunctie faxnummers of e-mailadressen zoeken.

image
  • De LDAP-functie biedt geen ondersteuning voor vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees of Koreaans.
  • De LDAP-functie ondersteunt LDAPv3.
  • De LDAP-functie biedt geen ondersteuning voor SSL/TLS.