Faxen naar server gebruiken

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Plaats het document in de ADF (automatische documentinvoer) of op de glasplaat.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Wanneer [Uit] is ingesteld voor Faxvoorbeeld, drukt u op [Fax].

• Als Faxvoorbeeld is ingesteld op [Aan], drukt u op [Fax] en vervolgens op [Faxen verzenden].
  3. Voer het faxnummer in.
  4. Druk op [Fax start].
Het apparaat verzendt het bericht over een TCP/IP-netwerk naar de faxserver.