Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Een LDAP-zoekopdracht configureren en uitvoeren > Een LDAP-zoekopdracht uitvoeren via het bedieningspaneel van het apparaat

Een LDAP-zoekopdracht uitvoeren via het bedieningspaneel van het apparaat

Wanneer u LDAP-instellingen hebt geconfigureerd, kunt u de LDAP-zoekfunctie gebruiken om faxnummers of e-mailadressen te vinden die u gebruikt voor:

• Een fax verzenden (niet beschikbaar op DCP-modellen)
  • Een internetfax verzenden (niet beschikbaar op DCP-modellen)
  • Scannen naar e-mailserver
image
  • De LDAP-functie ondersteunt LDAPv3.
  • De LDAP-functie biedt geen ondersteuning voor SSL/TLS.
  • Afhankelijk van het beveiligingsbeleid dat door uw netwerkbeheerder wordt gehanteerd, dient u mogelijk Kerberos of Simple Authentication te gebruiken om verbinding te maken met de LDAP-server.

• Voor Kerberos-verificatie moet u het SNTP-protocol configureren (netwerktijdserver) of moet u de datum, tijd en tijdzone correct instellen met behulp van het bedieningspaneel.

1. Druk op image om te zoeken.
  2. Voer via de LCD de eerste tekens in van hetgeen u zoekt.
  3. Druk op [OK].
    Het LDAP-zoekresultaat wordt weergegeven op het LCD-scherm. Het pictogram image verschijnt vóór de zoekresultaten van het (lokale) faxnummer of het (lokale) e-mailadresboek.
    • Als er geen positief resultaat wordt gevonden op de server of in het lokale adresboek, geeft het LCD-scherm gedurende ongeveer 60 seconden [Geen resultaten gevonden.] weer.
  4. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de gewenste naam weer te geven.
  5. Druk op de naam.
    Om de details van de naam weer te geven, drukt u op [Detail].
  6. Als er meerdere faxnummers of e-mailadressen zijn gevonden, wordt u gevraagd er één te selecteren. Druk op [Toepassen]. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u een fax of I-fax verzendt, drukt u op [Fax start].
    • Als u naar de e-mailserver scant, plaatst u het document, drukt u op [Volg.], en drukt u vervolgens op [Start].