Home > Problemen oplossen > Uw apparaat resetten

Uw apparaat resetten

1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Stand.instel.]>[Reset].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op de gewenste resetfunctie.
    image
    • De netwerkinstellingen, de beveiligingsinstellingen en de adresboekgegevens worden niet gereset met [Apparaat resetten].
    • Als u het apparaat wegdoet, raden we u aan om een [Fabrieksinstellingen] uit te voeren zodat alle persoonlijke gegevens op het apparaat worden gewist.
  3. [Apparaat wordt opnieuw gestart na het resetten.Druk 2 seconden op [OK] ter bevestiging.] wordt weergegeven. Druk twee seconden op [OK] om de instelling te bevestigen.
    image
    U kunt de netwerkinstellingen eveneens resetten door op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[Netw. resetten] te drukken.
    Het apparaat wordt opnieuw opgestart.