Home > Problemen oplossen > De gegevens van het apparaat controleren

De gegevens van het apparaat controleren

Doe het volgende om het serienummer en de firmwareversie van uw apparaat te controleren.
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Machine-info].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    Serienummer

Hiermee controleert u het serienummer van uw apparaat.

Firmware-versie

Hiermee controleert u de firmwareversie van uw apparaat.

Firmware bijwerken

Hiermee werkt u het apparaat bij met de meest recente firmware.

Firmware Auto Check

U kunt informatie over de firmware op het hoofdbeginscherm bekijken.

Paginateller

Hiermee controleert u het totale aantal pagina's dat het apparaat heeft afgedrukt.

Levensduur onderdelen

Controleer het percentage van de resterende beschikbare levensduur van de verbruiksartikelen.

3. Druk op image.