Home > Problemen oplossen > Uw apparaat resetten > Overzicht van de resetfuncties

Overzicht van de resetfuncties

De volgende resetfuncties zijn beschikbaar:

image
Koppel de interfacekabel los voordat u de functie Netwerkinstellingen resetten, Alle instellingen resetten of Fabrieksinstellingen resetten kiest.

1. Apparaat resetten

Hiermee kunt u alle apparaat-instellingen die u hebt veranderd, zoals datum en tijd en belvertraging, resetten.

Het adresboek, faxrapporten en overzicht van uitgaande gesprekken blijven behouden (Voor modellen met faxfunctie)

2. Netwerkinstellingen resetten (voor netwerkmodellen)

U kunt de fabrieksinstellingen van de afdrukserver resetten (inclusief wachtwoord en IP-adresgegevens).

3. Adresboek en faxinstellingen resetten

Deze functie resets de volgende instellingen:

image
    De volgende instellingen (met uitzondering van het adresboek en het vergrendelingswachtwoord) zijn van toepassing op modellen met faxfunctie.
    • Adresboek

(Adressen en groepen)

• Geprogrammeerde faxtaken in het geheugen

(Uitgestelde fax)

• Stations-ID

(naam en nummer)

• Voorbladbericht

• Instellingen voor het ontvangen van faxen

(Toegangscode op afstand, Fax opslaan, Fax Doorzenden en PC-Fax ontvangen (alleen Windows))

• Rapport

(Verzendrapport / Telefoonindexlijst / Faxjournaal)

• Vergrendelingswachtwoord instellen (alleen beschikbare modellen)

4. Alle instellingen resetten

Hiermee kunt u alle instellingen van het apparaat resetten naar de instellingen die in de fabriek werden ingesteld.

Alle instellingen resetten neemt minder tijd in beslag dan Fabrieksinstellingen herstellen.

5. Fabrieksinstellingen herstellen

Gebruik de resetfunctie voor de instellingen om alle instellingen van het apparaat te resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

Fabrieksinstellingen herstellen neemt meer tijd in beslag dan Alle instellingen resetten.

Wij raden u ten zeerste aan om deze functie uit te voeren wanneer u het apparaat wegdoet.