Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Kies de juiste ontvangstmodus

Kies de juiste ontvangstmodus

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
U dient een ontvangstmodus te kiezen afhankelijk van de externe apparaten en telefoondiensten die op uw lijn aanwezig zijn.

Standaard ontvangt uw apparaat automatisch alle faxen die ernaartoe worden verzonden. Met behulp van het onderstaande schema kunt u de juiste modus kiezen.

Wilt u de telefoonfunctie van uw apparaat (indien beschikbaar), een externe telefoon of extern antwoordapparaat op dezelfde lijn als het apparaat gebruiken?

image

Nee

Stand Alleen fax

Ja

image

Gebruikt u de functie Bericht op antwoordapparaat van een extern antwoordapparaat?

image

Ja

Extern antwoordapparaatmodus

Nee

image

Wilt u dat het apparaat fax- en telefoonoproepen automatisch beantwoordt?

image

Ja

Fax/Tel-modus

Nee

image

image

Handmatige modus

1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Ontvangstmod.].
    image
    • Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op [Alle fax], [Fax/telefoon], [Ext. TEL/ANT] of [Handmatig].
  3. Druk op image.