Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Overzicht van ontvangstmodi

Overzicht van ontvangstmodi

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

In sommige ontvangstmodi worden oproepen automatisch beantwoord (modi Alleen Fax en Fax/Tel). U kunt de belvertraging wijzigen voordat u deze modi gebruikt.

Stand Alleen fax
([Alle fax] in het menu van het apparaat)
Stand Alleen fax beantwoordt elke oproep automatisch als een fax.
Fax/Tel-modus
([Fax/telefoon] in het menu van het apparaat)
De modus Fax/Tel helpt u inkomende oproepen te beheren door te herkennen of het faxen dan wel telefoonoproepen zijn en deze op de volgende manieren te behandelen:
  • Faxen worden automatisch ontvangen.
  • Voicemail activeert het F/T-belsignaal om aan te geven dat u de oproep moet aannemen. Het dubbele belsignaal is een snel belsignaal afkomstig van uw apparaat.
Handmatige modus
([Handmatig] in het menu van het apparaat)

Om een fax te ontvangen in de modus Handmatig, pakt u de hoorn op van de externe telefoon die met het apparaat verbonden is.

Wanneer u faxtonen (korte herhalende tonen) hoort, drukt u op de knoppen in de tabel om een fax te ontvangen. Gebruik de functie Fax waarnemen om faxen te ontvangen wanneer u de hoorn hebt opgenomen op dezelfde lijn als het apparaat.

Relevante modellen

Een fax ontvangen

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Fax Start > Ontvangen
Extern antwoordapparaatmodus
([Ext. TEL/ANT] in het menu van het apparaat)
De externe antwoordapparaatmodus laat een extern antwoordapparaat uw inkomende oproepen beheren.
Binnenkomende oproepen worden op de volgende manieren afgehandeld:
  • Faxen worden automatisch ontvangen.
  • Bellers kunnen een bericht op het externe antwoordapparaat inspreken.