Home > Kopiëren > Kopiëren op één zijde van het papier (eenzijdig)

Kopiëren op één zijde van het papier (eenzijdig)

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar boven in de ADF (automatische documentinvoer).

(Als u meerdere pagina's kopieert, raden we aan de ADF (automatische documentinvoer) te gebruiken.)

image
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.
      image
    OPMERKING

Gebruik voor belangrijke en tere documenten de glasplaat van het apparaat, niet de ADF (automatische documentinvoer).

3. Druk op image [Kopie].
    Op het LCD-scherm wordt het volgende weergegeven:
    image
  4. Wijzig indien nodig de kopieerinstellingen.
    • image (aantal kopieën)

Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:

• Druk op image of image op het LCD-scherm.
      • Druk op image om een numeriek toetsenbord weer te geven op het LCD-scherm en voer vervolgens het aantal kopieën in. Druk op [OK].
    • image[Opties]

Druk op image om alleen de kopieerinstellingen voor de volgende kopie te wijzigen.

• Druk op [OK] wanneer u klaar bent. (Als de knop [OK] wordt weergegeven.)
      • Als u klaar bent met het kiezen van nieuwe opties, kunt u deze opslaan door op de knop [Opslaan als snelk.] te drukken.
    image
    • Huidige instelling

Druk op het volgende weergavegebied om deze instellingen alleen voor de volgende kopie te wijzigen. Welk pictogram wordt weergegeven, verschilt per model.

• image [Kwaliteit]
      • image [Ladegebruik]
      • image [Vergr./verklein]
  5. Druk op [Start].
    image
    Druk op image om het kopiëren te stoppen.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar boven in de ADF (automatische documentinvoer).

(Als u meerdere pagina's kopieert, raden we aan de ADF (automatische documentinvoer) te gebruiken.)

image
    • Plaats het document met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat.
      image
    OPMERKING

Gebruik voor belangrijke en tere documenten de glasplaat van het apparaat, niet de ADF (automatische documentinvoer).

3. Druk op image [Kopie].
    Op het LCD-scherm wordt het volgende weergegeven:
    image
  4. Wijzig indien nodig de kopieerinstellingen.
    • image (aantal kopieën)

Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:

• Druk op image of image op het LCD-scherm.
      • Druk op image om een numeriek toetsenbord weer te geven op het LCD-scherm en voer vervolgens het aantal kopieën in. Druk op [OK].
    • [Opties]

Druk op image om alleen de kopieerinstellingen voor de volgende kopie te wijzigen.

• Druk op [OK] wanneer u klaar bent. (Als de knop [OK] wordt weergegeven.)
      • Als u klaar bent met het kiezen van nieuwe opties, kunt u deze opslaan door op de knop [Opslaan als snelk.] te drukken.
    image
    • Snel kopiëren

Druk op > om de voorinstellingen voor kopiëren te openen.

• Huidige instelling

Druk op het volgende weergavegebied om deze instellingen alleen voor de volgende kopie te wijzigen.

• [Kwaliteit]
      • [Ladegebruik]
      • [Vergr./verklein]
      • [Dichtheid]
  5. Druk op [Start].
    image
    Druk op image om het kopiëren te stoppen.