Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Tilføj en forside til din fax

Tilføj en forside til din fax

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du kan tilføje en forside til den næste faxmeddelelse eller alle udgående faxmeddelelser.
  • Denne funktion vil ikke virke, medmindre du har indstillet dit stations-id.
  • Forsiden omfatter dit stations-id, en kommentar og det navn, der er gemt i adressebogen.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Fax].
    image
    Hvis indstillingen Fax forhåndsvisning er indstillet til [Til], så tryk på image [Fax]>[Faxafsendelse].
  3. Tryk på image[Valg]>[Forsideopsætning]>[Forsideopsætning].
  4. Tryk på [Til].
  5. Tryk på [Forside notat].
  6. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at vælge den kommentar, du vil bruge, og tryk derefter på kommentaren.
    Tryk på image.
  7. Tryk på [OK]. (Hvis knappen [OK] vises.)
  8. Indtast et faxnummer.
  9. Tryk på [Fax start].
Forsiden vil blive tilføjet til den næste fax. Hvis du vil tilføje forsiden til alle udgående faxmeddelelser, skal indstillingerne indstilles som den nye standardindstilling.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Fax].
    image
    Hvis indstillingen Fax forhåndsvisning er indstillet til [Til], så tryk på image [Fax]>[Faxafsendelse].
  3. Tryk på [Valg]>[Forsideopsætning]>[Forsideopsætning].
  4. Tryk på [Til].
  5. Tryk på [Forside notat].
  6. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at vælge den kommentar, du vil bruge, og tryk derefter på kommentaren.
    Tryk på image.
    image
    Hvis din maskine viser image, så tryk på den.
  7. Tryk på [OK]. (Hvis knappen [OK] vises.)
    image
    Hvis knappen [OK] ikke vises efter indstilling, skal du trykke på image for at gå tilbage til skærmbilledet for faxafsendelse.
  8. Indtast et faxnummer.
  9. Tryk på [Fax start].
Forsiden vil blive tilføjet til den næste fax. Hvis du vil tilføje forsiden til alle udgående faxmeddelelser, skal indstillingerne indstilles som den nye standardindstilling.