Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Tilføj en forside til din fax > Oprettelse af en forsidemeddelelse

Oprettelse af en forsidemeddelelse

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Opret op til to tilpassede forsidemeddelelser som tilføjelse til udgående faxmeddelelser.
  1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Fax]>[Afsenderindst.]>[Forside notat].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [5.] eller [6.] for at gemme din tilpassede meddelelse.
  3. Indtast forsidemeddelelsen vha. displayet. Tryk på [OK].
    Tryk på image for at vælge numre, bogstaver og specialtegn.
    image
    Hvis din maskine viser image, skal du trykke på image.
  4. Tryk på image.