Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Faxvideresendelse til cloud eller e-mail

Faxvideresendelse til cloud eller e-mail

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  • Brug funktionen Faxvideresendelse til cloud til automatisk at videresende indgående faxmeddelelser til dine konti hos tilgængelige onlinetjenester.
    image
    1. Webtjeneste
  • Brug funktionen Faxvideresendelse til e-mail til automatisk at videresende indgående faxmeddelelser til en indbakke som vedhæftede filer til e-mail.