Download og udskriv vha. webtjenester

1. Svirp for at få vist indstillingen [Web].
  2. Tryk på [Web].
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse oplysningerne og trykke på [OK]. Hvis du vil vise disse oplysninger igen, skal du trykke på [Ja].
    • Af og til vil der blive vist opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  3. Vælg den tjeneste, der er vært for det dokument, du vil downloade og udskrive.
  4. Hvis skærmen til indtastning af PIN-kode vises, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode og trykke på [OK].
    image
    • Afhængigt af tjenesten skal du muligvis vælge kontonavnet fra en liste.
  5. Tryk på [Hent til udskriv.].
  6. Vælg det ønskede album. Visse tjenester kræver ikke, at dokumenter gemmes i album. Vælg [Vis usorterede fotos] eller [Vis usorterede filer] for at vælge dokumenter, der ikke er gemt i album.
    image
    Et album er en samling billeder. Det faktiske udtryk kan variere. afhængig af den tjeneste du bruger. Når du bruger Evernote®, skal du vælge notesbogen og derefter vælge noten.
  7. Vælg miniaturen af det dokument, du vil udskrive. Kontrollér dokumentet på displayet, og tryk derefter på [OK]. Vælg yderligere dokumenter, der skal udskrives (du kan vælge op til 10 dokumenter).
  8. Når du er færdig, skal du trykke på [OK].
  9. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte denne handling.