Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Faxvideresendelse til cloud eller e-mail > Brug Faxvideresendelse til at videresende en fax til skyen eller som en e-mail

Brug Faxvideresendelse til at videresende en fax til skyen eller som en e-mail

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Aktiver funktionen Faxvideresendelse for automatisk at videresende indgående faxmeddelelser til enten en onlinetjeneste eller en indbakke som vedhæftede filer til e-mail.
  • Hvis du er begrænset bruger af Apps eller Faxmodtager pga. aktivering af funktionen Secure Function Lock (Sikker funktionslås) (tilgængelig for visse modeller), kan du ikke overføre de indgående faxmeddelelser.
  • Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer.
  • Hvis du aktiverer funktionen Faxvideresendelse til cloud, kan du ikke anvende følgende indstillinger:

• [Send fax]
    • [Fax lager]
    • [PC fax modtag]
    • [Videresend til netværk]

1. Svirp for at få vist indstillingen [Apps].
  2. Tryk på [Apps].
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse oplysningerne og trykke på [OK]. Hvis du vil vise disse oplysninger igen, skal du trykke på [Ja].
    • Af og til vil der blive vist opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  3. Vælg [Faxvideresendelse til Cloud/E-mail].
    image
    Hvis oplysningerne om [Faxvideresendelse til Cloud/E-mail] vises, skal du læse dem og trykke på [OK].
  4. Tryk på [Til].
  5. Tryk på [Videresend til Cloud] eller [Videresend til e-mail].
    • Hvis du har valgt [Videresend til Cloud], skal du vælge den onlinetjeneste, du ønsker skal modtage faxmeddelelserne, og derefter angive navnet på din konto.
    • Hvis du har valgt [Videresend til e-mail], skal du indtaste den e-mailadresse, hvor du vil modtage faxmeddelelserne som vedhæftede filer til e-mail.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte denne handling.