Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper

Konfiguration af rundsendergrupper

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du kan gemme en rundsendelsesgruppe i adressebogen. Det giver mulighed for at sende samme faxmeddelelse til mange faxnumre.

Gem faxnumre i adressebogen, og tilføj dem til en rundsendelsesgruppe efter behov.

Omfattede modeller

Maksimalt antal grupper

Maksimalt antal i gruppe

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

20

299

1. Tryk på image [Fax]>[Adresse bog].
  2. Gør følgende:
    1. Tryk på [Rediger]>[Indst.Grupper]>[Navn].
    2. Indtast gruppenavnet (op til 16 tegn) på displayet, og tryk derefter på [OK].
    3. Tryk på [Tilføj/Slet].
    4. Føj adressebogsnumre til gruppen ved at trykke på dem, så der vises en markering, og tryk derefter på [OK].
    5. Læs og bekræft den viste liste over valgte navne og numre, og tryk derefter på [OK] for at gemme gruppen.
    Gentag disse trin for at gemme en anden gruppe til rundsendelse.