Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper > Skift navn på en rundsendergruppe

Skift navn på en rundsendergruppe

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Tryk på image [Fax]>[Adresse bog]>[Rediger]>[Ændre].
  2. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du ønsker, og tryk derefter på gruppenavnet.
  3. Tryk på [Navn].
  4. Indtast det nye gruppenavn (op til 16 tegn) ved at bruge displayet, og tryk derefter på [OK].
    image

Sådan ændres det gemte navn:

For at ændre et tegn skal du trykke på image eller image for at fremhæve det forkerte tegn, og tryk derefter på image.

Indtast det nye tegn.

5. Tryk på [OK].
  6. Tryk på image.