Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper > Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Tryk på image [Fax]>[Adresse bog]>[Rediger]>[Ændre].
  2. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du ønsker, og tryk derefter på gruppenavnet.
  3. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Tilføj/Slet], og tryk derefter på [Tilføj/Slet].
  4. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist det nummer, du vil tilføje eller slette.
  5. Gør følgende for hvert nummer, du vil ændre:
    • For at tilføje et nummer til gruppen skal du trykke på afkrydsningsfeltet for nummeret for at tilføje en markering.
    • For at slette et nummer fra gruppen skal du trykke på nummerets afkrydsningsfeltet for at slette markeringen.
  6. Tryk på [OK].
  7. Tryk på [OK].
  8. Tryk på image.