Hjem > Faks > Send en faks > Send samme faks til mer enn én mottaker (gruppesending)

Send samme faks til mer enn én mottaker (gruppesending)

Bruk kringkastingsfunksjonen til å sende samme faks til flere faksnumre samtidig.
  • Denne funksjonen er kun tilgjengelig for monokrome fakser.
  • Adresseboknumre må lagres i maskinens minne før de kan brukes i en gruppesending.
  • Gruppenumre må også lagres i maskinens minne før de kan brukes i en gruppesending. Gruppenumre inneholder mange lagrede adresseboknumre som gjør det enklere å ringe.

Du kan ha grupper, adresseboknumre og opptil 50 manuelt oppringte numre i den samme gruppesendingen.

Hvis du ikke har brukt opp noen av adresseboknumrene til grupper, kan du gruppesende fakser til opptil 250 ulike numre.

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image[Faks].
    image
    Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [], trykker du på image[Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Gruppesending].
  4. Trykk på [Legge til nummer].
    Du kan legge til numre i gruppesendingen på følgende måter:
    • Trykk på [Legge til nummer], og skriv inn et faksnummer med talltastaturet. Trykk på [OK]
      image

Vil du gruppesende via en e-postadresse, trykker du på image, skriver inn e-postadressen og deretter trykker du på [OK].

• Trykk på [Legg til fra adressebok]. Trykk på image eller image for å vise numrene du vil legge til i gruppesendingen. Merk av i avmerkingsboksene for numrene du ønsker å legge til.

Trykk på [OK] når du er ferdig.

• Trykk på [Søk i adressebok]. Trykk den første bokstaven i navnet, og trykk [OK]. Trykk på navnet, og trykk deretter nummeret du vil legge til.
    Gjenta dette trinnet for å angi flere faksnumre.
  5. Trykk på [OK] når du er ferdig.
  6. Trykk på [Start faks].
  7. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du bruker ADF-en, begynner maskinen å skanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruker skannerglassplaten, begynner maskinen å skanne den første siden.

Gjør ett av følgende når pekeskjermen viser [Neste Side?]:

• Trykk på [Nei] når du er ferdig med å skanne sider. Maskinen begynner å sende dokumentet.
      • Trykk [Ja] for å skanne en annen side. Legg neste side på skannerglassplaten, og trykk deretter [OK]. Maskinen begynner å skanne siden.

Gjenta dette trinnet for hver ny side.