Hjem > Faks > Talehandlinger og faksnumre > Sett opp grupper for gruppesending

Sett opp grupper for gruppesending

Ved å opprette og sende til en gruppe, som kan lagres i adresseboken, kan du sende samme faksmelding til mange faksnumre eller gruppesende den.

Først må du lagre hvert faksnummer i adresseboken. Deretter kan du innlemme dem som numre i gruppen. Hver gruppe vil oppta ett adresseboknummer. Du kan lagre opptil seks grupper, eller du kan tilordne opptil 198 numre i én stor gruppe.

1. Trykk på image [Faks]>[Adresse bok].
  2. Utfør følgende trinn:
    1. Trykk på [Rediger]>[Opprett grupper]>[Navn].
    2. Skriv inn gruppenavnet (opptil 16 tegn) ved å bruke pekeskjermen. Trykk på [OK].
    3. Trykk på [Legg til/slett].
    4. Legg til adresseboknumre i gruppen ved å trykke på dem for å vise et hakemerke. Trykk på [OK].
    5. Les gjennom og bekreft vist liste over navn og numre du har valgt, og trykk deretter [OK] for å lagre gruppen.
    Hvis du vil lagre en annen gruppe for gruppesending, gjentar du disse trinnene.
  3. Trykk på image.