Lagre adresseboknumre

1. Trykk på image [Faks]>[Adresse bok].
  2. Utfør følgende trinn:
    1. Trykk på [Rediger]>[Legg til ny adr.]>[Navn].
    2. Skriv inn navnet (opptil 16 tegn) ved bruk av pekeskjermen. Trykk på [OK].
    3. Trykk på [Adresse 1].
    4. Skriv inn det første faks- eller telefonnummeret (opptil 20 sifre) ved hjelp av pekeskjermen. Trykk på [OK].
      image
      • Trykk [Pause] for å sette en pause mellom tall. Du kan trykke på [Pause] så mange ganger som nødvendig for å øke pausens varighet.
      • Husk å ta med eventuelle retningsnummer når du skriver inn et faks- eller telefonnummer. Avhengig av landet, kan det hende at Anroper-ID-navn og -historikk ikke vises korrekt hvis retningsnummeret ikke er registrert med faks- eller telefonnummeret. (Funksjonen for anroper-ID er ikke tilgjengelig for Finland)
      • Hvis du vil lagre en e-postadresse som du vil bruke for Internett-faks eller Skann til e-postserver, trykker du på image og angir e-postadressen. Deretter trykker du på [OK].

5. Hvis du vil lagre det andre faks- eller telefonnummeret, trykker du [Adresse 2]. Skriv inn det andre faks- eller telefonnummeret (opptil 20 sifre) med pekeskjermen. Trykk på [OK].
    6. Trykk på [OK] for å bekrefte.
    Hvis du vil lagre flere adresseboknumre, repeterer du disse trinnene.
  3. Trykk på image.