Avbryt en gruppesending som er i gang

Under en gruppesending av flere fakser kan du avbryte bare den faksen som sendes nå, eller hele gruppesendingsjobben.
  1. Trykk på image for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
  2. Trykk på image.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil avbryte hele gruppesendingen, må du trykke på [Hel sending]. Trykk på [Ja] for å bekrefte, eller trykk på [Nei] for å avslutte uten å avbryte.
    • Du kan avbryte det gjeldende nummeret som ringes, ved å trykke på navnet eller nummeret på pekeskjermen. Trykk på [Ja] for å bekrefte, eller trykk på [Nei] for å avslutte uten å avbryte.
    • Hvis du vil avslutte uten å avbryte, trykker du image.