Hjem > Faks > Send en faks > Send faks i sanntid

Send faks i sanntid

Når du sender en faks, skanner maskinen dokumentet inn i minnet før det sendes. Så snart telefonlinjen er ledig, begynner maskinen oppringing og sending. Hvis du vi sende et viktig dokument umiddelbart uten å vente på at maskinen skal hente skanningen fra minnet, slår du på [Sendetid].
  • Hvis du sender en fargefaks, eller hvis maskinens minne er fullt og du sender en svart/hvitt-faks fra ADF-en, sender maskinen dokumentet i sanntid (selv om [Sendetid] er satt til [Av]).
  • Ved sending i sanntid vil ikke den automatiske gjenoppringingsfunksjonen fungere når du benytter skannerglassplaten.
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image[Faks].
    image
    Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [], trykker du på image[Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Sendetid].
  4. Trykk på [].
  5. Trykk på [OK].
  6. Slå faksnummeret.
  7. Trykk på [Start faks].