Hjem > Faks > Send en faks > Send en faks til en bestemt tid (utsatt faks)

Send en faks til en bestemt tid (utsatt faks)

Du kan lagre opptil 50 fakser i maskinens minne som skal sendes innen 24 timer.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for monokrome fakser.

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image[Faks].
    image
    Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [], trykker du på image[Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Forsink. faks].
  4. Trykk på [Forsink. faks].
  5. Trykk på [].
  6. Trykk på [Sett tid].
  7. Angi klokkeslettet når du vil at faksen skal sendes, med pekeskjermen. Trykk på [OK].
    image

Antall sider du kan skanne til minnet, avhenger av mengden og typen data.

8. Trykk på [OK].
  9. Slå faksnummeret.
  10. Trykk på [Start faks].
    • Hvis du bruker skannerglassplaten, går du til neste trinn.
  11. Gjør ett av følgende når pekeskjermen viser [Neste Side?]:
    • Trykk på [Nei] når du er ferdig med å skanne sider.
    • Trykk [Ja] for å skanne en annen side. Legg neste side på skannerglassplaten, og trykk deretter [OK]. Maskinen begynner å skanne siden.
    Gjenta dette trinnet for hver ny side.