Hjem > Faks > Send en faks > Endre innstillingen for Automatisk ny oppringing for faks

Endre innstillingen for Automatisk ny oppringing for faks

Hvis linjen er opptatt når du sender en faks automatisk, og Automatisk ny faksoppringning er satt til [], slår maskinen nummeret på nytt inntil tre ganger med fem minutters mellomrom.

Standardinnstillingen for Automatisk ny faksoppringning er [].

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Auto. ny faksoppringning].
  2. Trykk på [] eller [Av].
  3. Trykk på image.