Relay-gruppesending fra datamaskinen

Bruk Relay-gruppesendingsfunksjonen til å sende e-post fra datamaskinen til en vanlig faksmaskin.

• Enkelte e-postprogrammer har ikke støtte for å sende e-post til flere faksnumre. Hvis e-postprogrammet ikke har støtte for flere faksnumre, kan du bare videresende meldingen til én faksmaskin om gangen.

image
    1. Internett
  • Bekreft at det er merket av for POP3/IMAP4/SMTP-klient og SMTP-server i webbasert administrasjon. Hvis det ikke er merket av for POP3/IMAP4/SMTP-klient og SMTP-server, merker du av for POP3/IMAP4/SMTP-klient og SMTP-server. Klikk på Send inn, og start maskinen på nytt.

Hvis du sender en e-post til en vanlig faksmaskin, vil metoden for å taste inn faksmaskinens faksnummer variere avhengig av e-postprogrammet du bruker.

1. Opprett en ny e-postmelding i e-postprogrammet, og skriv inn e-postadressen til relay-maskinen og faksnummeret til den første faksmaskinen i boksen "TIL".
    Her ser du et eksempel på hvordan du angir e-postadresse og faksnummer:
    image
    image

For Microsoft Outlook må adresseinformasjonen skrives inn i adresseboken slik:

Navn: faks#123456789

E-postadresse: UKFAX@brother.co.uk

2. Skriv inn e-postadressen til relay-maskinen og faksnummeret til den andre faksmaskinen i boksen "TIL".
  3. Send e-posten.