Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Fakse via Internett (I-faks) > Alternativer for I-faks > Sette opp etappegruppesending på Brother-maskinen

Sette opp etappegruppesending på Brother-maskinen

En etappe-gruppesending skjer når Brother-maskinen mottar en melding via Internett og deretter videresender den til en annen faksmaskin via en vanlig telefonlinje. Hvis du må fakse et dokument over store avstander eller til utlandet, kan du bruke funksjonen relay-gruppesending for å redusere kommunikasjonsavgiften.

image
  1. Internett-tilgjengelig faksmaskin
  2. Internett
  3. Brother-maskinen
  4. Telefonlinje
  5. Faksmaskin
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Faks>Videresendingsfunksjon.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Konfigurer innstillinger etter behov.
    image
    • Videresend gruppsendingfunksjon

Still inn Videresend gruppsendingfunksjon til .

• Videresend domene

Konfigurer maskinens domenenavn på maskinen som skal gruppesende dokumentet til den vanlige faksmaskinen. For å bruke maskinen som en videresendingsenhet, må du spesifisere domenenavnet som du stoler på (delen av navnet som kommer etter tegnet "@") på maskinen. Tenk deg godt om når du velger et klarert domene: Alle brukere i et klarert domene vil nemlig kunne overføre en relay-gruppesending. Du kan registrere opptil fem domenenavn.

• Videresend gruppsendingsrapport

Angi om du vil at det skal skrives ut en rapport eller ikke når maskinen er ferdig med relay-gruppesendingen.

6. Når du er ferdig, klikker du på Send inn.