Relay-gruppesending fra Brother-maskinen

Bruk Relay-gruppesendingsfunksjonen til å sende en e-post fra maskinen til en vanlig faksmaskin.
Bekreft at det er merket av for POP3/IMAP4/SMTP-klient og SMTP-server i webbasert administrasjon. Hvis det ikke er merket av for POP3/IMAP4/SMTP-klient og SMTP-server, merker du av for POP3/IMAP4/SMTP-klient og SMTP-server. Klikk på Send inn, og start maskinen på nytt.
image
  1. Internett

I dette eksempelet er maskinens e-postadresse FAX@brother.com. Du vil sende et dokument fra maskinen til en vanlig faksmaskin i England med e-postadressen UKFAX@brother.co.uk, og du vil at maskinen skal sende dokumentet via en vanlig telefonlinje.

1. Legg i dokumentet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [Av], trykker du på [Faks].

• Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [], trykker du på [Faks] og deretter på [Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Gruppesending]>[Legge til nummer].
  4. Du kan legge til e-postadresser i gruppesendingen på følgende måter:
    • Trykk på [Legge til nummer] og trykk på image, skriv inn e-postadressen og trykk på [OK].
    • Trykk på [Legg til fra adressebok]. Merk av for e-postadressen du vil legge til i gruppesendingen. Når du har merket av for alle e-postadressene du vil ha, trykker du på [OK].
    • Trykk på [Søk i adressebok]. Angi navnet og trykk på [OK]. Søkeresultatet vises. Trykk på navnet og deretter e‑postadressen du vil legge til i gruppesendingen.
    Her ser du et eksempel på hvordan du angir e-postadresse og telefonnummer:
    image
    Etter at du har angitt alle faksnumrene, trykk på [OK].
  5. Trykk på [Start faks].