Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Konfigurere og bruke LDAP-søk > Endre LDAP-konfigurasjon via Internett-basert styring

Endre LDAP-konfigurasjon via Internett-basert styring

Bruk Internett-basert styring til å konfigurere LDAP-innstillingene dine i en nettleser.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Nettverk>Nettverk>Protokoll.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Merk av for LDAP, og klikk deretter på Send inn.
  6. Start Brother-maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.
  7. På datamaskinen i webbasert administrasjon åpner du navigasjonsmenyen og klikker deretter på Adressebok>LDAP.
    • LDAP-søk
    • LDAP-serveradresse
    • Port (Standard portnummer er 389.)
    • Pålitelighetskontroll
    • Brukernavn

Hvilken godkjenningsmetode som brukes, avgjør om dette alternativet er tilgjengelig.

• Passord

Hvilken godkjenningsmetode som brukes, avgjør om dette alternativet er tilgjengelig.

image
      • Hvis LDAP-serveren støtter Kerberos-godkjenning, anbefaler vi at du velger Kerberos i innstillingene for godkjenning. Den sikrer sterk godkjenning mellom LDAP-serveren og maskinen.
      • Du må konfigurere SNTP-protokollen (tidsserver for nettverk), eller du må angi riktig dato, klokkeslett og tidssone på kontrollpanelet for Kerberos-godkjenning.
    • Kerberos-serveradresse

Hvilken godkjenningsmetode som brukes, avgjør om dette alternativet er tilgjengelig.

• Søk etter rot
    • Tidsavbrudd for LDAP
    • Navnets attributt (Søkenøkkel)
    • Attributt for e-post
    • Attributt for faksnummer
  8. Når du er ferdig, klikker du på Send inn. Sørg for at Status-feltet leser OK.