Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Konfigurere og bruke LDAP-søk > Foreta et LDAP-søk via kontrollpanelet på maskinen

Foreta et LDAP-søk via kontrollpanelet på maskinen

Etter at du konfigurerer LDAP-innstillinger, kan du bruke LDAP-søkefunksjonen til å finne faksnumre eller e-postadresser som skal brukes for:

• Sende faks
  • Sende Internett-faks (I-faks)
  • Skanne til e-postserver
image
  • LDAP-funksjonen støtter LDAPv3.
  • LDAP-funksjonen støtter ikke SSL/TLS.
  • Du må kanskje bruke Kerberos-godkjenning eller enkel godkjenning for å koble til LDAP-serveren, avhengig av hvilken sikkerhetsfunksjon som er angitt av nettverksadministrator.

• Du må konfigurere SNTP-protokollen (tidsserver for nettverk), eller du må angi riktig dato, klokkeslett og tidssone på kontrollpanelet for Kerberos-pålitelighetskontroll.

1. Trykk på image for å søke.
  2. Skriv inn de første tegnene i søket ved hjelp av LCD-skjermen.
    image
    • Du kan skrive inn opptil 15 tegn.
    • Mer informasjon om hvordan du skriver inn tekst, imageimage Beslektet informasjon
  3. Trykk på [OK].
    LDAP-søkeresultatet vises på LCD-skjermen. Ikonet image vises før søkeresultatet fra den lokale adresseboken.
    • Hvis det ikke forekommer treff på serveren eller i den lokale adresseboken, viser LCD-skjermen [Fant ikke resultater.] i rundt 60 sekunder.
  4. Trykk på image eller image for å vise ønsket navn.
  5. Trykk på navnet.
    Trykk på [Detalj] for å vise detaljer om navnet.
  6. Hvis resultatet inneholder flere faksnumre eller e-postadresser, vil maskinen be deg om å velge kun ett alternativ. Trykk på [Bruk]. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du sender en faks og en I-faks, trykk på [Start faks].
    • Hvis du skanner til e-postserveren, legger du i dokumentet og trykker på [Neste] og deretter på [Start].