Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Konfigurere og bruke LDAP-søk

Konfigurere og bruke LDAP-søk

LDAP-funksjonen lar deg søke etter informasjon, som faksnumre og e-postadresser, på serveren din. Når du bruker funksjonene Faks, I-faks eller Skann til e-postserver, kan du bruke LDAP-søket til å finne faksnumre eller e-postadresser.

image
  • LDAP-funksjonen støtter ikke forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk eller koreansk.
  • LDAP-funksjonen støtter LDAPv3.
  • LDAP-funksjonen støtter ikke SSL/TLS.
  • Du må bruke enkel godkjenning for å kommunisere med LDAP-serveren.