Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

MFC-J6540DW

image
  1. Pekeskjerm (LCD)
    Få tilgang til menyer og alternativer ved å trykke på dem på berøringsskjermen.
  2. Menyknapper
    image (Bakside)
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image (Hjem)
    Trykk for å gå tilbake til startskjermen.
    image (Avbryt)
    Trykk for å avbryte en handling.
  3. Talltastatur
    Trykk på tallene for å slå telefon- eller faksnummeret, og for å angi antall kopier.
  4. LED-indikator for strøm
    LED-indikatoren lyser, avhengig av maskinens strømstatus.

Når maskinen er i Hvilemodus, blinker LED-indikatoren.

5. image Slå på/av
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold image for å slå av maskinen. Pekeskjermen viser [Avslutter] og er på i noen sekunder til før den slås av automatisk. En tilkoblet ekstern telefon eller telefonsvarerenhet vil alltid være tilgjengelig.
    Selv om du slår av maskinen ved hjelp av image, vil den rengjøre skriverhodet jevnlig for å bevare utskriftskvaliteten. Maskinen bør hele tiden være tilkoblet en strømkilde for å forlenge levetiden til skriverhodet, få mer ut av blekkassettene og opprettholde utskriftskvaliteten.

MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW

image
  1. image NFC (Near Field Communication)-symbolet

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Du kan bruke kortautentifisering ved å berøre IC-kortet til NFC-symbolet på kontrollpanelet.

(MFC-J6940DW)

Dersom Android™-enheten støtter NFC-funksjonen, kan du skrive ut fra enheten ved å holde den mot NFC-ikonet.

2. Pekeskjerm (LCD)
    Få tilgang til menyer og alternativer ved å trykke på dem på berøringsskjermen.
  3. Menyknapper
    image (Bakside)
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image (Hjem)
    Trykk for å gå tilbake til startskjermen.
    image (Avbryt)
    Trykk for å avbryte en handling.
  4. Talltastatur
    Trykk på tallene for å slå telefon- eller faksnummeret, og for å angi antall kopier.
  5. LED-indikator for strøm
    LED-indikatoren lyser, avhengig av maskinens strømstatus.

Når maskinen er i Hvilemodus, blinker LED-indikatoren.

6. image Slå på/av
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold image for å slå av maskinen. Pekeskjermen viser [Avslutter] og er på i noen sekunder til før den slås av automatisk. En tilkoblet ekstern telefon eller telefonsvarerenhet vil alltid være tilgjengelig.
    Selv om du slår av maskinen ved hjelp av image, vil den rengjøre skriverhodet jevnlig for å bevare utskriftskvaliteten. Maskinen bør hele tiden være tilkoblet en strømkilde for å forlenge levetiden til skriverhodet, få mer ut av blekkassettene og opprettholde utskriftskvaliteten.