Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Før bruk av maskinen

Før bruk av maskinen

Bekreft følgende før du forsøker å utføre en utskriftsoperasjon:

• Kontroller at du har installert riktig programvare og drivere for maskinen.
  • For USB- eller nettverkskabelbrukere: Sørg for at grensesnittkabelen er fysisk sikker.

Velge riktig type papir

For utskrift i høy kvalitet er det viktig å velge rett type papir. Les informasjonen om godkjent papir før du kjøper papir, og for å fastslå utskriftsområdet avhengig av innstillingene i skriverdriveren eller utskriftsprogrammet.

Samtidig utskrift, skanning og faksing

Maskinen kan skrive ut fra datamaskinen mens den sender eller mottar en faks i minnet, eller mens den skanner et dokument til datamaskinen. Fakssendinger stanser ikke under utskrift fra datamaskinen. Når maskinen derimot kopierer eller mottar en faks på papir, stanses utskriften midlertidig, og fortsetter deretter når kopieringen eller faksmottaket er ferdig.

Brannmur (Windows)

Dersom datamaskinen er beskyttet av en brannmur og du ikke kan utføre nettverksutskrift, nettverksskanning eller PC-FAX, kan det være nødvendig å konfigurere brannmurinnstillingene. Hvis du bruker Windows-brannmuren og du installerte driverne ved å følge trinnene i installasjonsprogrammet, er de nødvendige brannmurinnstillingene allerede stilt inn. Hvis du benytter et annet personlig brannmurprogram, se brukerhåndboken til programvaren eller kontakt programvareprodusenten.