Hjem > Faks > Send en faks > Faksalternativer

Faksalternativer

Trykk på imagefor å endre innstillinger for fakssending[Alternativer].
Alternativ Beskrivelse
Faksoppløsning

Angi oppløsningen for utgående fakser.

Fakskvaliteten kan ofte forbedres ved å endre faksoppløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dokumentet er svært lyst eller svært mørkt, kan du forbedre fakskvaliteten ved å endre fakskvaliteten.

Tosidig faks

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Still inn 2-sidig skanne format.

Dokumentstr.

Still inn dokumentstørrelsen for utgående fakser.

Sk. stort papir

Skann et langt dokument ved bruk av ADF-enheten.

Gruppesending

(bare svart-hvitt)

Send samme faksmelding til flere faksnumre samtidig.

Forhåndsvisning

(bare svart-hvitt)

Forhåndsvise en faksmelding før du sender den.

Fargeinnstilling

Still inn om fakser sendes i monokrom eller farge.

• Fargefakser kan ikke lagres i maskinens minne og maskinen sender dem med én gang.
  • Bruk ADF-en til å sende fargefakser med flere sider.
  • Du kan ikke sende en fargefaks når Forhåndsvisning er satt til .
Forsink. faks

(bare svart-hvitt)

Still inn tid på dagen for overføring av utsatt sending.

Samlet TX

(bare svart-hvitt)

Spar penger ved å sende alle utsatte fakser som er planlagt for samme tid og faksnummer, som én faks for å redusere overføringstiden.

Sendetid

Send en faks med én gang uten å vente på at maskinen henter skannet faks fra minnet.

Utenlandsmodus

Sett til På hvis du har problemer med å sende faks til utlandet.

Anropslogg

Velg et nummer fra Samtale-logg.

Adressebok

Velg et nummer fra adresseboken.

Angi ny std.

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

image

Du kan lagre gjeldende innstillinger ved å trykke på [Lagre som en snarvei].

Du blir spurt om du vil gjøre dette til en snarvei. Følg instruksene på LCD-skjermen.