Hjem > Faks > Send en faks > Kontrollere og avbryte faks som venter

Kontrollere og avbryte faks som venter

Følg disse trinnene for å se eller avbryte fakser som er lagret i maskinens minne og som venter på å bli sendt. Hvis ingen faksjobber finnes i minnet, viser LCD-skjermen [Ingen jobb I Kø]. Du kan avbryte en faksjobb før den sendes.
  1. Trykk image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Jobb I Kø].
  2. Gjør følgende for hver faksjobb du ønsker å kontrollere eller avbryte:
    1. Trykk på image eller image for å bla gjennom ventende jobber. Trykk på jobben du ønsker å avbryte, etter behov.
    2. Trykk på [OK].
    3. Trykk på [Ja] for å bekrefte, eller trykk på [Nei] for å avslutte uten å avbryte.
  3. Trykk på image når du er ferdig.