Hjem > Faks > Send en faks > Send en faks fra Brother-maskinen

Send en faks fra Brother-maskinen

1. Plasser dokumentet i ADF-en eller på skannerglassplaten.
  2. Trykk på image[Faks].
    image
    Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [], trykker du på image[Faks]>[Sending av fakser].
    Pekeskjermen viser:
    image
  3. Angi faksnummeret på én av måtene nedenfor:
    • Talltastatur (Tast inn faksnummeret manuelt.)

Tast inn alle sifrene i nummeret ved hjelp av talltastaturet.

• Samtalehistorikk (Velg et nummer fra samtalehistorikk.)

Trykk på [Samtale- logg].

Trykk på [Rep], [Utg. samtale] eller [Anrops-ID-logg].

Hvis du velger [Utg. samtale] eller [Anrops-ID-logg], velger du nummeret du vil ringe til, og deretter trykker du på [Bruk].

(Funksjonen for anroper-ID er ikke tilgjengelig for Finland)

• [Adresse bok] (Velg et nummer fra adresseboken.)

Trykk på [Adresse bok].

Gjør ett av følgende:

• Velg nummeret du vil ringe til, og trykk deretter på [Bruk].
      • Trykk på image, og angi deretter den første bokstaven i navnet og trykk på [OK]. Trykk på navnet du vil ringe til. Hvis navnet har to numre, trykker du på nummeret du vil ha. Trykk på [Bruk].
      image

Hvis LDAP-søk er tilgjengelig, vil resultatet vises på pekeskjermen med image.

4. Endre faksinnstillingene, om nødvendig.
    Alternativ
    Beskrivelse
    image Alternativer

Trykk på image Alternativer for å endre faksinnstillingene kun for neste faks.

Når du er ferdig, trykk på OK.

Indikasjoner for gjeldende innstilling

Trykk på følgende ikoner for å endre disse innstillingene kun for neste faks:

• image Dokumentstr.
    • image Faksoppløsning
    • image Kontrast
  5. Trykk på [Start faks].
    • Hvis du bruker ADF-en, begynner maskinen å skanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruker skannerglassplaten og valgte [Sort-hvitt] i [Fargeinnstilling], begynner maskinen å skanne den første siden.

Gå til neste trinn.

• Hvis du bruker skannerglassplaten og valgte [Farge] i [Fargeinnstilling], vises det en melding på pekeskjermen om du vil sende en fargefaks.

Trykk på [Ja (fargefaks)] for å bekrefte. Maskinen begynner å ringe og sende dokumentet.

6. Gjør ett av følgende når pekeskjermen viser [Neste Side?]:
    • Trykk på [Nei] når du er ferdig med å skanne sider.Maskinen begynner å sende dokumentet.
    • Trykk [Ja] for å skanne en annen side. Legg neste side på skannerglassplaten, og trykk deretter [OK]. Maskinen begynner å skanne siden.
    Gjenta dette trinnet for hver ny side.