Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Still inn en fjerntilgangskode

Still inn en fjerntilgangskode

Still inn en fjerntilgangskode for å få tilgang til og kontrollere maskinen selv når du er borte.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Fjernst.kode].
  2. Angi en tresifret kode med tallene [0] til [9], [*] eller [#] med talltastaturet (forhåndsangitt * kan ikke endres).

Trykk på [OK].

image
    • IKKE bruk samme kode som brukes til aktiveringskoden for fjerntilgang (*51) eller ekstern deaktiveringskode (#51).
    • Hvis du vil slette koden, trykker og holder du inne image for å gjenopprette den inaktive innstillingen (- - - *). Deretter trykker du på [OK].
  3. Trykk på image.