Bruk fjernkodene

Aktiveringskode for fjerntilgang

Hvis du besvarer et faksanrop fra et biapparat eller en ekstern telefon, kan du få maskinen til å ta over anropet ved å taste inn aktiveringskoden for fjerntilgang *51. Vent på kvitrelydene, og legg deretter på røret.

Hvis du besvarer et faksanrop på den eksterne telefonen, kan du få maskinen til å motta faksen ved å trykke på startknappen og deretter velge alternativet for å motta.

Ekstern deaktiveringskode

Hvis du mottar et taleanrop og maskinen står i F/T-modus, vil den avgi F/T-signaler (spesielle, doble ringesignaler) etter innledende ringeforsinkelse. Hvis du svarer anropet på et biapparat så kan du slå av F/T-ringen ved å trykke på #51 (sørg for at du trykker dette mellom ringingen).

Hvis maskinen besvarer et taleanrop og ringer med spesielle, doble ringesignaler for at du skal ta over, kan du svare med den eksterne telefonen ved å trykke [Hent].