Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Bruke din fjerntilgangskode

Bruke din fjerntilgangskode

1. Når du er borte fra Brother-maskinen, kan du ringe faksnummeret fra en tonetelefon eller faksmaskin.
  2. Når maskinen svarer, taster du umiddelbart inn den tresifrede koden for fjerntilgang, etterfulgt av *.
  3. Brother-maskinen signaliserer hvis den har mottatt fakser:
    • Én lang pipelyd – maskinen mottok minst én faks
    • Ingen pipelyder – maskinen har ikke mottatt noen faks
  4. Tast inn en kommando når maskinen avgir to korte pipetoner.
    • Maskinen bryter forbindelsen hvis du venter i mer enn 30 sekunder før du angir kommandoen.
    • Maskinen piper tre ganger hvis du taster inn en ugyldig kommando.
  5. Når du er ferdig, trykker du på 9 og deretter på 0 for å deaktivere maskinen.
  6. Legg på.
    image
    Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i enkelte land eller støttes ikke av det lokale telefonselskapet.