Koti > Säännöllinen kunnossapito > Brother-laitteen tarkistaminen > Tarkista musteen määrä (sivumäärän mittari)

Tarkista musteen määrä (sivumäärän mittari)

Vaikka laitteen LCD-näytössä (nestekidenäyttö) näkyy mustemäärän kuvake, voit tarkastella suurempaa kuvaajaa, joka näyttää jokaisessa kasetissa jäljellä olevan musteen arvioidun määrän.

MFC-J6540DW/MFC-J6940DW

1. Paina image[Muste]>[Mustetta jälj.].

Kosketusnäytössä näytetään musteen määrä ja sivumäärämittari *1.

image
    1. Näyttää värikasetin musteen määrän.
    2. Paina, jos haluat muuttaa likimääräisen sivumäärän näyttöasetuksia.
    3. Sivumäärän mittari *1 näyttää likimääräisen jäljellä olevien sivujen määrän, joka kaseteilla voidaan tulostaa.
    image
    • Kun värikasetin käyttöikä on loppumassa tai kasetissa on ongelma, jokin seuraavista kuvakkeista tulee näkyviin:

image

Musteen määrä on alhainen.

image

Vaihda värikasetti.

image

Värikasetissa on ongelma.

• Jos haluat tarkistaa tai tulostaa värikasetin mallinumerot, palaa valikkonäyttöön [Muste] painamalla image (Takaisin).

Paina [Mustekasettimalli], ja noudata kosketusnäytön ohjeita.

2. Paina image-painiketta.
    image
    • Voit tarkistaa väriaineen määrän myös tietokoneesta.
    • Tarkempia tietoja likimääräisten sivumäärien arvioinnissa käytetyistä mittausmenetelmistä on osoitteessa support.brother.com/yield.
*1
Sivumäärämittari on vain tiedotukseksi tarkoitettu likimääräinen arvio eikä se näytä todellista jäljellä olevaa sivumäärää. Katso todelliset kasetin tiedot osoitteesta support.brother.com/yield.

MFC-J6955DW/MFC-J6957DW

1. Paina image[Muste]>[Mustetta jälj.].

Kosketusnäytössä näytetään musteen määrä ja sivumäärämittari *1.

image
    1. Näyttää värikasetin musteen määrän.
    2. Näyttää sisäisen mustesäiliön jäljellä olevan musteen määrän.
    3. Paina, jos haluat muuttaa likimääräisen sivumäärän näyttöasetuksia.
    4. Sivumäärän mittari *1 näyttää likimääräisen jäljellä olevien sivujen määrän, joka kaseteilla voidaan tulostaa.
    image
    • Kun värikasetin käyttöikä on loppumassa tai kasetissa on ongelma, jokin seuraavista kuvakkeista tulee näkyviin:

image

Musteen määrä on alhainen.

image

Vaihda värikasetti.

image

Värikasetissa on ongelma.

• Jos haluat tarkistaa tai tulostaa värikasetin mallinumerot, palaa valikkonäyttöön [Muste] painamalla image (Takaisin).

Paina [Mustekasettimalli], ja noudata kosketusnäytön ohjeita.

2. Paina image-painiketta.
    image
    • Voit tarkistaa väriaineen määrän myös tietokoneesta.
    • Tarkempia tietoja likimääräisten sivumäärien arvioinnissa käytetyistä mittausmenetelmistä on osoitteessa support.brother.com/yield.
*1
Sivumäärämittari on vain tiedotukseksi tarkoitettu likimääräinen arvio eikä se näytä todellista jäljellä olevaa sivumäärää. Katso todelliset kasetin tiedot osoitteesta support.brother.com/yield.