Koti > Säännöllinen kunnossapito > Brother-laitteen tarkistaminen > Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Status Monitor -apuohjelma on muokattava yhden tai usean laitteen valvontaan tarkoitettu ohjelmistotyökalu, joka esittää virheviestit näytöllä.
  • Tee jokin seuraavista:
    • Kaksoisnapsauta image -kuvaketta tehtävärivillä.
    • Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.
    image
    Todellinen näyttönäkymä saattaa näyttää erilaiselta kuin yllä.
    Vianetsintä
    Voit siirtyä vianetsintäsivustolle napsauttamalla Vianetsintä-painiketta.
    Jäljellä olevien sivujen asetukset

Napsauta Jäljellä olevien sivujen asetukset-painiketta, jos haluat muuttaa likimääräisen sivumäärän näyttöasetuksia.

Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita?

Lisätietoja alkuperäisistä Brother-tarvikkeista saa napsauttamalla Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita? -painiketta.

Virhekuvakkeet
    Kuvake Kuvaus
    image
    Musteen määrä on alhainen.
    image
    Vaihda värikasetti.
    image
    Värikasetissa on ongelma.
    image
    • Voit tarkistaa mustemäärän myös WWW-pohjaisen hallinnan avulla.