Koti > Säännöllinen kunnossapito > Brother-laitteen tarkistaminen > Laitteen tilan valvonta Brother iPrint&Scan -sovelluksella (Windows/Mac)

Laitteen tilan valvonta Brother iPrint&Scan -sovelluksella (Windows/Mac)

Voit valvoa Brother-laitteen tilaa Brother iPrint&Scan -sovelluksella.
  1. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Osoita OK.
    image
    Tilakuvakkeet
    Kuvake Kuvaus
    image
    Kun kuvake on vihreä, laite on tavanomaisessa valmiustilassa.
    image
    Keltainen kuvake ilmaisee varoituksen.
    image
    Kun kuvake on punainen, on tapahtunut virhe.
    image
    Harmaa kuvake ilmaisee laitteen olevan offline-tilassa.
    Virhekuvakkeet
    Kuvake Kuvaus
    image
    Musteen määrä on alhainen.
    image
    Vaihda värikasetti.
    image
    Värikasetissa on ongelma.
    image
    • Varsinainen näyttö saattaa olla erilainen sovelluksen versiosta riippuen.
    • Jäljellä olevan musteen määrä on arvioitu ja voi poiketa jäljellä olevan musteen todellisesta määrästä.
    • Voit tarkistaa jäljellä olevan mustemäärän myös WWW-pohjaisen hallinnan avulla.