Koti > Säännöllinen kunnossapito > Poista pystyviivat korjaamalla paperinsyöttöä

Poista pystyviivat korjaamalla paperinsyöttöä

Säädä paperinsyöttöä pystysuorien raitojen vähentämiseksi.

Tarkista tulostuslaatu ennen paperinsyötön säätöä painamalla image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Tarkista tulostuslaatu].

1. Paina image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Korjaa paperisyöttö].
  2. Paina [Seur.]-painiketta.
  3. Paina [Kyllä] sen jälkeen, kun nestekidenäyttöön ilmestyy vahvistusviesti tulostuslaadun tarkistuksen suorittamisesta.
  4. Paina [Autom.] tai [Manuaal.].
    • Jos valitset [Autom.]-tilan, paperinsyöttöä säädetään automaattisesti skannaamalla tarkistusarkki.
    • Jos valitset [Manuaal.]-tilan, sinun pitää syöttää testisivun tiedot manuaalisesti.
  5. Valitse paperikoko, johon haluat tulostaa tarkistussivun.
  6. Aseta määritettyä paperikokoa paperikasettiin ja paina sitten [Aloita].
    Laite tulostaa tarkistussivun.
  7. Noudata LCD-näyttöön (nestekidenäyttöön) ilmestyviä ohjeita.