Udskrivning af en fotoindeksside (miniaturer) fra et USB flash-drev

Udskriv en fotoindeksside for at se miniaturebilleder af alle billeder på USB flash-drevet.
image
  • Maskinen tildeler numre til billeder (f.eks. Nr. 1, Nr. 2, Nr. 3 osv.).

Maskinen genkender ikke andre numre eller filnavne, som dit digitalkamera eller din computer har brugt til identifikation af billederne.

• Kun filnavne på 20 tegn eller færre udskrives rigtigt på indeksarket.
  • Filnavne kan ikke udskrives korrekt, hvis de indeholder tegn, der ikke er alfanumeriske, men tegn, der ikke er alfanumeriske, påvirker ikke indstillingerne for fotoudskrivning.
  1. Sæt et USB flash-drev i USB-kortlæseren.
  2. Tryk på [JPEG-udskrift]>[Indeksudskrivning]>[Udskriv indeksark].
  3. Hvis du ønsker at ændre udskriftsindstillingerne, skal du trykke på image[Udskr.indstil.].
    Tryk på [OK], når du er færdig.
    Beskrivelse
    Papirtype

Vælg dokumenttypen.

Papirstr.

Vælg papirstørrelsen.

4. Tryk på [Start].