Udskriv fotos efter billednummer

Før du kan udskrive et enkelt billede, skal du udskrive fotoindekssiden (miniaturebilleder) for at kende billednummeret.
  1. Sæt et USB flash-drev i USB-kortlæseren.
  2. Tryk på [JPEG-udskrift]>[Indeksudskrivning]>[Udskriv Fotos].
  3. Indtast de billednumre, du vil udskrive, vha. fotoindekssiden. Tryk på [OK], når du har valgt billednumrene.
    image
    • Indtast flere numre på én gang ved at bruge et komma eller en bindestreg. Indtast f.eks. 1, 3, 6 for at udskrive billede nr. 1, nr. 3 og nr. 6. Udskriv en række billeder vha. en bindestreg. Indtast f.eks. 1-5 for at udskrive billede nr. 1 til nr. 5.

• Indtast op til 12 tegn (inkl. kommaer og bindestreger) for de billednumre, du vil udskrive.

4. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på [-] eller [+] på touchscreen'en.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].
    • Indtast antallet af kopier vha. opkaldstastaturet.
  5. Tryk på image[Udskr.indstil.] for at ændre udskriftsindstillingerne.
    Tryk på [OK], når du er færdig.
  6. Tryk på [Start].