Se og udskriv fotos fra et USB flash-drev

Du kan se dine fotos på forhånd på displayet, før de udskrives, eller udskrive billeder fra et USB flash-drev.

• Hvis dine fotos er store filer, kan der forekomme en forsinkelse, før hvert foto vises.
  1. Sæt et USB flash-drev i USB-kortlæseren.
    image
  2. Tryk på [JPEG-udskrift]>[Vælg filer].
  3. Tryk på image eller image for at få vist det foto, du vil udskrive, og tryk derefter på det.
    image
    Hvis du vil udskrive alle fotos, skal du trykke på [Udsk al] og derefter trykke på [Ja] for at bekræfte.
  4. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på [-] eller [+] på touchscreen'en.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].
    • Indtast antallet af kopier vha. opkaldstastaturet.
  5. Tryk på [OK].
  6. Gentag de sidste tre trin, til du har valgt alle de fotos, du vil udskrive.
  7. Tryk på [OK].
  8. Læs og kontroller den viste liste med indstillinger.
  9. Tryk på image[Udskr.indstil.] for at ændre udskriftsindstillingerne.
    Tryk på [OK], når du er færdig.
  10. Tryk på [Start].