Overførsel af faxer til computeren

Du kan overføre faxer fra maskinens hukommelse til computeren.
  1. Tryk på image for at rydde fejlen midlertidigt.
  2. Kontroller, at du har installeret Brother-softwaren og -driverne på computeren, og aktiver derefter PC-FAX-modtagelse på computeren.
  3. Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret).
  4. Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og klik derefter på Modtag.
  5. Læs og bekræft anvisningerne på computeren.
    Faxmeddelelser i maskinens hukommelse sendes automatisk til computeren.
    image

Når faxmeddelelser i maskinens hukommelse ikke sendes til computeren:

Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.

Hvis der er faxer i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-FAX-modtagelse, spørger touchskærmen dig, om du ønsker at overføre faxerne til computeren.

Hvis Eksempelfax er indstillet til Fra, bliver du spurgt, om du vil udskrive backup-kopier.

Tryk på [Ja] for at overføre alle faxmeddelelser i hukommelsen til computeren.