Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Hukommelsesmodtagefunktioner > Brug PC-Fax-modtagelse til overførsel af indgående faxmeddelelser til computeren (kun Windows)

Brug PC-Fax-modtagelse til overførsel af indgående faxmeddelelser til computeren (kun Windows)

Slå funktionen PC-FAX-modtagelse til for automatisk at gemme indgående faxer i maskinens hukommelse og sende dem til din computer. Brug din computer til at se og gemme disse faxer.
  • Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer. Når du modtager en farvefaxmeddelelse, udskriver maskinen farvefaxmeddelelsen, men sender ikke faxmeddelelsen til din computer.
  • Før du kan indstille PC-Fax-modtagelse, skal du installere Brother-softwaren og -driverne på din computer. Kontroller, at din computer er tilsluttet og tændt. Du skal have softwaren til PC-FAX-modtagelse kørende på computeren.

Selvom du slukker computeren, modtager og gemmer maskinen faxmeddelelser i hukommelsen. Når du starter computeren, og PC-Fax-modtagelsessoftwaren kører, overfører maskinen automatisk faxmeddelelserne til computeren.

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[PC fax modtag].
  2. Tryk på [Til].
    Touchskærmen viser meddelelsen [Kør programmet PC-FAX-modtagelse på din computer.].
  3. Tryk på [OK].
  4. Tryk på [<USB>] eller navnet på den destinationscomputer, du ønsker skal modtage faxer, hvis du er på et netværk. Tryk på [OK].
  5. Tryk på [Backup udsk.: Til] eller [Backup udsk.: Fra].
    image
    Når Forhåndsvisning af fax er aktiveret, udskrives der ikke en sikkerhedskopi af modtagne faxmeddelelser.
  6. Tryk på image.

Gentag disse trin for at ændre destinationscomputeren.